Történetünk

A Code-Decode – Concept & Design bemutatótermet 1996-ban alapították bútorgyártásban tapasztalt magyar szakemberek. A mostani, Nagymező utcai 500 m2-es üzlet elődje az Andrássy úti brühl&co volt, mely 2003-tól működött Budapest főutcáján.

2008 őszén Code-Decode néven nyílt meg új üzletként a Nagymező utca 9. szám alatt. Az új hely új koncepciót is hozott: a bemutatóterem mellett professzionális szaktanácsadás, szakmai bemutatók, belsőépítészeti tervezés, személyre szabott “home styling” szolgáltatás és VIP ügyfélmenedzsment zajlik az üzlet századfordulós falai között.

2013 őszén, a Designhéten debütált az új arculat, és ezzel együtt a név is változott. A Code Showroom átalakulásának utolsó momentumaként 2014 áprilisában elindult az új weboldal és az új, egységes arculattal való kommunikáció.

A Code Showroom nevében is hordozza a megújult filozófiát, hogy a design legyen tudatos módon integrálva mindennapi életünkbe. A hazai és külföldi privát ügyfelek mellett neves magyar pénzügyi- és kulturális szervezetek, illetve hotelek is megtalálhatók a cég megbízói között, így például a Magyar Nemzeti Bank, Magyar Nemzeti Múzeum, Kogart Ház, a siófoki Azúr Hotel, a bükfürdői Hotel Piroska és a hévízi Hotel Carbona, a sárvári Spirit Hotel Thermal & Spa, a Diursa Spanyol Ingatlan Ügynökség, DDB Hungary Reklámügynökség, a Prestige Towers luxusapartmanjai és irodája, a Lánchíd 19. Design Hotel, a Roland Divatház Zrt., a MC’Donalds, a Market Építő Zrt. irodaháza vagy a BSR Irodaház.